Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hiustenhoito: Kampaamoshampoot ja hoitoaineet

Inebrya Green Kaikki Ice Cream Green sarjan tuotteet on vahvistettu luonnollisilla, luomutiloilla kasvatetuilla ja sertifioiduilla aktiivisilla ainesosilla. Ecocert IASC certified Ice Cream Green tuotteet käyvät läpi jatkuvat laboratorio testit sekä tuotannon seurannan. Ice Cream Green tuotteet: Eivät sisällä SLS tai SLES yhdisteitä, jotka voivat ärsyttää ihoa ja kuivattaa ihoa. Eivät sisällä parabeeneja eli säilöntöaineita Eivät sisällä väriaineita Hajustamattomia tai allergiavapaat hajusteet Nikkeli, kromi ja kobolttipitoisuudet alle 1 osa 1 miljoonaan (10 kertaisesti alle euroopan säädösten) Vihreää kaikille. Ice Cream Green tuotteiden hellävaraiset ja luonnonmukaiset koostumukset eivät sisällä agressiivisia ja ärsyttäviä ainesosia ja soveltuvat näin kaikille.

KERÄÄ KIMPPA JA TILAA SUUREMPI ERÄ. SÄÄSTÄT TOIMITUSKULUISSA!

Hiustenhoitotuotteita

Hiustenhoitotuotteita
Aloeta sisältäviä hiustenhoito tuotteita
Tuotteita yhteensä 2 kpl

Ice cream green Sensitive Shampoo

i_c_greensensitive_shampoo.jpg&width=280&height=500
Rauhoittava shampoo kaikille hiustyypeille. Lievittää ärtynyttä hiuspohjaa soveltuen erityisesti kuivalle ja herkälle iholle..
Hinta: 12.50 € - 19.00 €

Ice cream green Moisture Gentle Shampoo

moisture_shampoo.jpg&width=280&height=500
Hellävarainen, kosteuttava shampoo. Ravitseva koostumus on vahvistettu Phyto-plant yhdistelmällä (sekoitus luonnollisia,..
Hinta: 12.50 € - 19.00 €